Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Σώμα / Ενυδάτωση / Sinsitive Lotion Dermo-Protective

Τιμή : € 11,86€ 10,67€


Eubos

Ενυδατική λοσιόν σώματος για κάθε τύπο δέρματος, με προστατευτικό και επανορθωτικό αποτέλεσμα.

Αυξάνει σημαντικά την ενυδάτωση του δέρματος. Έχει ένα απαλυντικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Προστατεύει τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος. Λοσιόν σώματος για την αποτελεσματική δερματολογική περιποίηση του ευαίσθητου και ξηρού δέρματος. Η ειδική της σύνθεση με το Ενεργό Φυτογονικό Σύστημα, επιλεγμένα φυτικά έλαια και έναν βιομιμητικό ενυδατικό παράγοντα προκαλεί μία αισθητή βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, η οποία επιβεβαιώνεται από αντικειμενικές μετρήσεις: η ενυδάτωση της επιδερμίδας ενισχύεται σημαντικά, το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και γίνεται απαλό σαν βελούδο. Η κανονική εφαρμογή ενδυναμώνει τη φυσική άμυνα του δέρματος και υποβοηθά την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα κατάλληλη για μετά την έκθεση στον ήλιο.

Χωρίς χρωστικές, παραφίνη και PEG. Με φυσιολογικό pΗ. Δερματολογικά ελεγμένη.

 


Ενεργό Φυτογονικό Σύστημα: Ειδικά εκχυλίσματα από τους καρπούς του avocado και του shea με ένα υψηλό περιεχόμενο φυτοστερολών, εμπλουτισμένα με Αλλαντοϊνη και Βιταμίνη Ε, συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων, απαλύνουν και προστατεύουν το δέρμα ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν τους ερεθισμούς.

Παράγοντας Hygro-Derm®: Συστατικά του φυσικού ενυ-δατικού παράγοντα (NMF) όπως αμινοξέα, ουρία και γαλακτικό οξύ για μία αποτελεσματική, μακράς διάρκειας ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Γλυκερόλη: Απαλύνει το δέρμα, βελτιώνει και σταθεροποιεί την ενυδάτωσή του.

Έλαιο Macadamia: Περιέχει σε υψηλή αναλογία φυσικά λιπίδια του δέρματος, απορροφάται γρήγορα, ενδυναμώνει τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος, προστατεύει από την αφυδάτωση, παρέχει στο δέρμα αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

200 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης