Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Σώμα / Ενυδάτωση / Dermal Balsam

Τιμή : € 11,32€ 10,18€


Eubos

Ενυδατική λοσιόν σώματος για την περιποίηση κάθε τύπου δέρματος.

Για την καθημερινή απαλή περιποίηση ολόκληρου του σώματος. Ενυδατώνει το δέρμα και το εφοδιάζει με πολύτιμα λιπίδια και επιλεγμένα ενεργά συστατικά. Αναζωογονεί και ξεκουράζει το δέρμα. Απορροφάται πολύ γρήγορα, δεν γυαλίζει και δεν έχει κολλώδη υφή. Εμποδίζει την ξηρότητα, διατηρώντας κατ' αυτόν τον τρόπο τη φυσιολογική ισορροπία του δέρματος (βιόσφαιρα). Κατάλληλο επίσης για το ευαίσθητο δέρμα.

Γαλάκτωμα ελαίου σε νερό. Δερματολογικά ελεγμένο.

 


Η Αλλαντοΐνη έχει ένα καταπραϋντικό και επουλωτικό αποτέλεσμα, περιορίζει τους ερεθισμούς και μαλακώνει το σκληρό και αφυδατωμένο δέρμα.

Η Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη) αυξάνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητά του και παρεμποδίζει τους ερεθισμούς και τις φλογώσεις.

Η Βιταμίνη Ε εμποδίζει τη δημιουργία πρόωρων ρυτίδων που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και αυξάνει την ικανότητα διατήρησης της ενυδάτωσης της κεράτινης στοιβάδας.

Το έλαιο jojoba, με υψηλή αναλογία σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, βελτιώνει το περιεχόμενο λιπιδίων και την ενυδάτωση του δέρματος και το κάνει λείο και απαλό.

200 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης