Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / JOINTACE FIZZ 20 effervescent tabs

Τιμή : € 18,80€ 15,04€


Vitabiotics

Το JOINTACE Fizz της Vitabiotics περιλαμβάνει αναβράζουσες ταμπλέτες που περιέχουν συνδυασμό θειικής γλυκοσαμίνης και θειικής χονδροϊτίνης. Η θειική γλυκοσαμίνη και η θειική χονδροϊτίνη αποτελούν δομικά συστατικά του χόνδρου των αρθρώσεων και έχει αποδειχθεί ότι δρουν συνεργιστικά για να επιτύχουν την αναδόμηση και την επιδιόρθωση του χόνδρου, συμβάλλουν στην κινητικότητα και την ευκαμψία των αρθρώσεων, ενώ παράλληλα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Το ginger, που επίσης περιέχεται στη σύνθεση, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στη μείωση του πόνου και τη διατήρηση της κινητικότητας των αρθρώσεων. Το JOINTACE Fizz έχει ουσιαστικά παρόμοια σύνθεση με το JOINTACE Chondroitin, η αναβράζουσα μορφή του όμως είναι καταλληλότερη για όσους δυσκολεύονται να καταπιούν ταμπλέτες. Ευχάριστη γεύση πορτοκαλιού και ginger


 Μια αναβράζουσα ταμπλέτα παρέχει:

 Θειική Γλυκοσαμίνη  500mg
 Θειική Χονδροτίνη  100mg
 Βιταμίνη C  60mg
 Μαγνήσιο  50mg
 Εκχύλισμα Ginger   40mg

Δεν περιέχει
Συντηρητικά, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

Μία ή δύο ταμπλέτες ημερησίως. Διαλύστε μία ταμπλέτα σε ένα ποτήρι νερό για να φτιάξετε ένα δροσερό ρόφημα με γεύση πορτοκαλιού και ginger. Συνιστάται να λαμβάνεται μαζί με κάψουλες ή ταμπλέτες Jointace για καλύτερα αποτελέσματα. 

Προσοχή: η θειική γλυκοσαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο και γι´ αυτό το λόγο δεν πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικούς, εκτός αν αυτό γίνεται κατόπιν ιατρικής καθοδήγησης. Η θειική γλυκοσαμίνη δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα με αλλεργία στα θαλασσινά (προέλευση γλυκοσαμίνης & χονδροϊτίνης: οστρακοειδή).

20 αναβράζουσες ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης