Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Διατροφής συμπληρώματα / ISOFLAVONES 40mg 45 tabs

Τιμή : € 21,00€ 16,80€


Quest

Το Isoflavones 40mg της Quest προέρχεται από 500mg εκχυλίσματος κόκκινου τριφυλλιού (red clover) και περιέχει τέσσερις δραστικές ισοφλαβόνες, τις formononetin, biochanin A, daidzein και genistein. Οι ισοφλαβόνες είναι φυτοοιστρογόνα που μιμούνται τη δράση των οιστρογόνων στο σώμα και μετριάζουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης συμπεριλαμβανομένων των εξάψεων, της νευρικότητας, της αϋπνίας και ψυχολογικών διαταραχών. Επίσης, μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης οστεοπόρωσης και καρδιαγγειακών παθήσεων που σχετίζεται με την εμμηνόπαυση. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.


Μια ταμπλέτα παρέχει:

Ισοφλαβόνες αποδίδει:
40mg
Formononetin
Biochanin A
Daidzein
Genistein

Έκδοχα
Διφωσφορικό ασβέστιο (πληρωτικό και συνδετικό υλικό), Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (πληρωτικό και συνδετικό υλικό), Στεατικό μαγνήσιο (λιπαντικό υλικό), Διοξείδιο του τιτανίου (διολισθητικός παράγοντας), Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (παράγοντας επίστρωσης).

Δεν περιέχει
Υδρογονωμένα λίπη, ζωικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, χρώματα και αρωματικές ουσίες, προστιθέμενο άμυλο, σουκρόζη, λακτόζη ή αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη.

Μια έως δύο ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό. 

Προσοχή: Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με καμία άλλη ορμονική φαρμακευτική αγωγή όπως με HRT (θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης).

45 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης