Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αδυνατιστικά / Συμπληρώματα / CIDER TRIM Μηλόξυδο
90 caps

Τιμή : € 18,70€ 14,96€


Health Aid

Το Cider Trim της Health Aid είναι ιδανικό φυσικό συμπλήρωμα, προερχόμενο από προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά, για απώλεια βάρους και για τη διατήρησή του στο επιθυμητό επίπεδο. Το Μηλόξυδο βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών (φούσκωμα), γιατί περιέχει κάλλιο (potassium), που συντελεί στη καλή λειτουργία του μεταβολισμού και μειώνει την όρεξη. Η Λεκιθίνη είναι φυσικός διαλύτης, που βοηθά στην διάσπαση των λιπών & την αποβολή τους. Τα Φύκια βοηθούν στην σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς (ιώδιο) άρα και του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα την αύξηση των καύσεων. H Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στην αποβολή των υγρών από τον οργανισμό.

 

Άλλα Συστατικά: Soybean Oil**, Capsule Shell (gelatine, glycerol, purified water), Yellow Beeswax, Kelp (iodine), Dry Apple Cider Vinegar (7:1), Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), Natural Colours (red iron oxide, yellow iron oxide). ** From Soya

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
Ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών 2 κάψουλες, 3 φορές την ημέρα, μισή ώρα προ των γευμάτων με ένα ποτήρι γεμάτο νερό.
 
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δεν περιέχει μαγιά, γλουτένη, σιτηρά, ζάχαρη, αλάτι.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μακριά από το φώς και τα παιδιά. Να μην λαμβάνεται από άτομα με υπερθυρεοειδισμό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
90 κάψουλες σε καφέ γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί.





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης