Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Βότανα / ALOE VERA Juice 500ml

Τιμή : € 19,90€ 15,92€


Health Aid

Ο χυμός της Αλόης Βέρα της Health Aid παράγεται από φρέσκα φυτά Αλόης Bar- badensis την πιο δραστική απ' όλες τις ποικιλίες της Αλόης συλλεγμένα με το χέρι ,δηλαδή δεν περιέχουν φυτοφάρμακα. H μοναδική μέθοδος εκχυλίσματος της Health Aid απομακρύνει τις άλλες ουσίες, που καλούνται ανθρακινόνες από το συμπύκνωμα της αλόης, οι οποίες προσδίδουν τη πικρή γεύση και τις καθαρτικές ιδιότητες στους άλλους χυμούς. Η χρήση της Αλόης Βέρα καταπολεμά τη στομαχική δυσοσμία, τα έλκη, τη δυσκοιλιότητα, τις αιμορροΐδες και όλα τα προβλήματα του εντέρου. Παράλληλα είναι πολύ χρήσιμη, στη φλεβίτιδα και στην αρθρίτιδα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών 3 κουταλάκια τσαγιού ημερησίως (15ml), όπως είναι ή αναμεμειγμένο με νερό. Μπορεί να διαλυθεί και σε χυμό φρούτων.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, γλουτένη, σόγια και υποπροϊόντα γάλακτος. Κατάλληλη για χορτοφάγους.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά. Μετά το άνοιγμα να διατηρείται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 30 ημερών. Να μην λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.  Η υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει ελαφρά υπακτική δράση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Πλαστικό φιαλίδιο 500 ml.





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης