Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Εγκυμοσύνη / Εξωτερική χρήση / Vergetures Double Action

Τιμή : € 26,90€ 21,52€


Mustela

Ευνοεί στην πρόληψη και τη μείωση των πρωτοεμφανιζόμενων ραγάδων.

Περιέχει ένα καινοτόμο συνδυασμό συστατικών προέλευσης για την πρόληψη και τη μείωση των πρόσφατων αλλά και εγκατεστημένων ραγάδων.
Ο συνδυασμός του Elastoregulator, του Lupeol και του Arabinogalactan, πατενταρισμένο συστατικό κατά των ραγάδων, ενεργοποιούν την παραγωγή των ιστών στήριξης του δέρματος. Η ελαστικότητα και η απαλότητα του δέρματος ενισχύονται, βελτιώνοντας την αντοχή του έναντι των παραγόντων που προκαλούν την εμφάνιση ραγάδων.
Ο αναδομητικός συνδυασμός Sophora Japonica και ιχνοστοιχείων ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση συμβάλλοντας στη μείωση των νέων και πρόσφατων ραγάδων.
Το ενυδατικό Βούτυρο Καριτέ και τα καταπραϋντικά Πεπτίδια Αβοκάντο, μειώνουν την αντιδραστικότητα του ευαίσθητου δέρματος κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, προσφέροντας ένα αίσθημα ευεξίας.

Συμβατό με το θηλασμό*

Αυτό το υποαλλεργικό και υψηλής ανοχής σκεύασμα, σχεδιάστηκε για να εγγυηθεί τη βέλτιστη ασφάλεια τόσο για εσάς, όσο και για το μωρό σας.

Χωρίς paraben, phtalate, phenoxyethanol

* Οι βασικοί κανόνες υγιεινής θα πρέπει να τηρούνται πριν το θηλασμό: καθαρός και πλυμένος μαστός.

 


Elastoregulator, lupeol, πεπτίδια αβοκάντο, arabinogalactane, ιχνοστοιχεία, sophora Japonica, βούτο Καριτέ.

- Προληπτικά, ξεκινήστε την εφαρμογή του προιόντος πρωί και βράδυ, στην κοιλιά, τους γοφούς, τους μηρούς και το στήθος κάνοντας κυκλικές μαλάξεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από την αρχή της εγγυμοσύνης έως και τον 1ο μήνα μετά τον τοκετό.
- Για να μειώσετε τις ήδη εγκατεστημένες ραγάδες, εφαρμόστε το προϊόν το συντομότερο δυνατό για ένα διάστημα 2-3 μηνών. Να μην εφαρμόζεται επί της καισαρικής τομής.

Εάν, σε εξαιρετικές περιπτώσεις παρατηρηθούν κατά την εφαρμογή του προϊόντος συμπτώματα δερματικής δυσανεξίας, συνίσταται η διακοπή χρήσης του.

150 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης