Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αντιηλιακά / Παιδιά / Spray Protecteur SPF50+ Peau Fragile

Τιμή : € 22,30€ 17,84€


Mustela

Πολύ υψηλή προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία, σχεδιασμένη για την ευαίσθητη και εύθραστη επιδερμίδα του βρέφους και του παιδιού.

Εξασφαλίζει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία, σχεδιαμένη για το ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα των βρεφών και των παιδιών, χάρη στη σύνθεση του που βασίζεται σε φυσικά οργανικά φίλτρα (συνδυασμός Tinosorb M και S και οργανικών φίλτρων)
Προστατεύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος (άλατα ψευδαργύρου και βιταμίνη Ε) και προλαμβάνει τις αναπόφευκτες κυτταρικές βλάβες, λόγω της έκθεσης στον ήλιο (φυτοστερόλες σόγιας και αλόη βέρα). Ενυδατώνει το δέρμα.
Υψηλή ανοχή.

Χρήση: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με την Creme Minerale SPF50+ Special Ontolerances.
Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα αντηλιακού πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε την εφαρμογή τουλάχιστον κάθε 2 ώρες, σε επαρκή ποσότητα και μετά το μπάνιο.
Αποφύγετε την έκθεση των μικρών παιδιών στον ήλιο, και ειδικότερα των παιδιών κάτω των 3 ετών. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο, ιδιαίτερα μεταξύ 11:00 - 16:00.
Προστατεύστε το παιδί σας με καπέλο, μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου. Φροντίστε το παιδί σας να πίνει συχνά πολλά υγρά, ακόμη κι αν δεν το ζητά.

Σύνθεση φωτοσταθερή και ανθεκτική στο νερό και την εφίδρωση.

Υποαλλεργικό, χωρίς άρωμα, οινόπνευμα, paraben, χρωστικές.

Βασικά συστατικά: Tinosorb M & S, διοξείδιο του τιτανίου, οξείδιο του Ψευδαργύρου, άλατα ψευδαργύρου, Αλόη Βέρα, Φυτοστερόλες σόγιας πλούσιες σε βιταμίνη Ε.

100 ml





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης