Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Φυτικές ίνες / VEGILAX 30 tabs

Τιμή : € 11,90€ 9,52€


Health Aid

Το καθαρό έντερο είναι ένδειξη καλής υγείας, όμως για να διατηρείται σ'αυτή τη κατάσταση πρέπει να αδειάζει συχνά από τις τοξίνες, οι οποίες προκαλούν βλάβες στον οργανισμό, αλλά και δυσάρεστη αναπνοή και οσμή του σώματος. Το Vegilax της HealthAid είναι παρασκευασμένο από φυσικά συστατικά, τα οποία είναι φιλικά στον οργανισμό και δρουν συνεργικά για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού και γαστρεντερικού συστήματος. Εξασφαλίζουν αποτελεσματικές σωματικές λειτουργίες, ανακουφίζοντας βασικά από την δυσκοιλιότητα αλλά & τη δυσπεψία, τους στομαχικούς πόνους τις γαστρίτιδες, πεπτικά έλκη και τα προβλήματα του συκωτιού. 



ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δεν περιέχει γενετικώς μεταλλαγμένα προϊόντα, γλουτένη, μαγιά, σιτηρά,  σόγια, υποπροϊόντα γάλακτος, ζάχαρη, αλάτι,  τεχνητά χρώματα και βελτιωτικά. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών 1 -2 κάψουλες την ημέρα κατά προτίμηση πριν από τον ύπνο. Παιδιά 6-12 ετών 1 ταμπλέτα.

Οι εγκυμονούσες να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν τη χρήση. Μη χρησιμοποιείται το σκεύασμα για περισσότερο από 7 συνεχόμενες μέρες, χωρίς τη συμβουλή του γιατρού.

30 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης