Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Σύσφιξη / Predermine Densifying Anti-wrinkle Cream Dry Skin

Τιμή : € 106,00€ 74,20€


Darphin

Αντιρυτιδικές κρέμες σύσφιξης PREDERMINE

Όλες οι κρέμες Predermine περιέχουν σύνθεση εντατικής ενυδάτωσης στοχεύουν σε ορατά σφριγηλό, π:ο πυκνό δέρμα και βοηθούν στη επανόρθωση της όψης των ρυτίδων στο δέρμα αλλά και στην άμυνα κατά της εμφάνισης νέων ρυτίδων παρέχοντας ποικιλία υφών: από πλούσιες έως ελαφριές για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στη δική

Αντιρυτιδική κρέμα αποκατάστασης πυκνότητας Predermine για ξηρές επιδερμίδες

Ιδιαίτερα πλούσια σύνθεση που στοχεύει στην ανακούφιση και τη λείανση της ξηρής επιδερμίδας. Αυτή η απολαυσπκή σύνθεση με υφή βουτύρου χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα, βελούδινη απαλότητα και λάμψη. Το 78% των συστατικών του γαλακτώματος είναι φυσικής προέλευσης.


Καθημερινή περιποίηση ομορφιάς:

Πρωί: Επανόρθωση με τον Ορό: Ο ορός παρέχει εντατική, στοχευμένη δράση αντιμετωπίζοντας τις πιο «επείγουσες» ανάγκες της επιδερμίδας σας (ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας, κ.λπ.). Απλώστε 3 σταγόνες ορού στο πρόσωπο και το λαιμό σας με ανοδικές κινήσεις προς το εξωτερικό του προσώπου.

Βράδυ: Εξισορρόπηση με την Αρωματική Περιποίηση: Αυτός ο συνδυασμός αιθέριων ελαίων καθαρίζει την επιδερμίδα, βελτιώνει τη φυσική της λάμψη και βοηθά με τον καιρό στην αποκατάσταση της ιδανικής ισορροπίας της. Απλώστε 5 σταγόνες στο πρόσωπο και τον λαιμό με κυκλικές καθοδικές κινήσεις. Στη συνέχεια, εισπνεύστε βαθιά το άρωμα της αρωματικής περιποίησης.

Πρωί/Βράδυ: Ανάπλαση με την Κρέμα: Η κρέμα αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας και παρέχει επανορθωτικά & προστατευτικά οφέλη για τη βελτίωση της υφής και της όψης της. Απλώστε μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο σας τον λαιμό και το ντεκολτέ σας με ανοδικές κινήσεις. Απλώστε την κρέμα το πρωί μετά τον ορό και το βράδυ μετά την αρωματική περιποίηση.

50 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης