Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Αντιγήρανση / Ideal Resource

Τιμή : € 56,00€ 39,20€


Darphin

Κρέμα λείανσης, ανάπλασης και λάμψης για κανονικές εώς ξηρές επιδερμίδες.

Μετά την ηλικία των τριάντα, η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει την ομορφιά της ενώ τα αποθέματα και η ζωτικότητα των κυττάρων της μειώνονται: εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες και η υφή της επιδερμίδας γίνεται λιγότερο λεία και απαλή, χάνοντας τη λάμψη της.

Η Ideal Resource δρα ενάντια σε όλα αυτά τα σημάδια, αναπληρώνοντας τα φυσικά αποθέματα της νεανικής επιδερμίδας. Στην καρδιά της συνθεσής της βρίσκεται ένας μοναδικός συνδυασμός τριών βιοενεργών λουλουδιών (Ιαπωνικό Πολύγονο, Centella Asiatica και Λευκός Ιβίσκος) που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν μία εξαιρετικά λαμπερή επιδερμίδα με λεία, απαλή υφή.

Η Ideal Resource είναι μια αναζωογονητική θεραπεία με απαλή και πλούσια υφή και νότες λευκών λουλουδιών.

 


Το Ιαπωνικό Πολύγονο είναι πλούσιο σε Ρεσβερατρόλη, η οποία διεγείρει τις σιρτουίνες (πρωτείνες μακροζωίας των κυττάρων) και προωθεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.
Η επιδερμίδα αναζωογονείται και απορροφά ζωτικά θρεπτικά συστατικά, ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γεμίζουν από το εσωτερικό, αφήνοντας,ορατά πιο λεία την επιφάνεια.

Η Centella Asiatica αναζωογονεί τη φυσική φωτεινότητα της επιδερμίδας και αναδεικνύει μία λαμπερή, πιο φωτεινή επιδερμίδα.

Ο Λευκός Ιβίσκος, πλούσιος σε οξέα λουλουδιών, ενισχύει την ανάπλαση και τη ζωτικότητα των κυττάρων, λειαίνοντας και βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας, για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη, λεία και βελούδινη επιφάνεια.

Κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό το πρωί και το βράδυ, αφού απλώσετε τον κατάλληλο ορό, για μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων που αναδεικνύει σταδιακά μία νεανική επιδερμίδα.

 

50 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης