Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Ενυδάτωση & Λάμψη / Hydraskin Light

Τιμή : € 42,00€ 29,40€


Darphin

Οι κρέμες HYDRASKIN ξεδιψούν και ανακουφίζουν άμεσα την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λαμπερή και υγιή χάρη στην 24ωρη ενυδάτωση. Ολες οι συνθέσεις περΐέχοττντηντεχνσλπγία HYDRA-STRUCTURE TECHNOLOGY. Πρόκειται για ένα υψηλής αποτελεσματικότητας ενυδατικό σύμπλεγμα ισχυρών φυσικών συστατικών (Salicornia Herbacea, Butterfly Lavender) που διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας και την βοηθά να διατηρεί τα αποθέματα υγρασίας της.

Hydraskin Light

24ωρη ενυδατική κρέμα ζελ - Για κανονικές προς μεικτές επιδερμίδες

Δροσερή, ελαφριά σύνθεση για κανονικές προς μεικτές επιδερμίδες. Το 84 % των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

 


Καθημερινή περιποίηση ομορφιάς:

Πρωϊ: Επανόρθωση με τον Ορό: Ο ορός παρέχει εντατική, στοχςυμένη δράση αντιμετωπίζοντας τις πιο "επείγουσες" ανάγκες της επιδερμίδας σας (ρυτίδες απώλεια σφριγηλότητας, κλπ.)1 Απλώστε 3 σταγόνες ορού στο πρόσωπο και τον λαιμό σας με ανοδικές κινήσεις προς το εξωτερικό του προσώπου.

Βράδυ: Εξισορρόπηση με την Αρωματική Περιποίηση: Ο συνδυασμός, αιθέριων ελαίων καθαρίζει την επιδερμίδα, βελτιώνει τη φυσική της λάμψη και βοηθά με τον καιρό στην αποκατάσταση της ιδανικής ισορροπίας της. Απλώστε 5 σταγόνες στο πρόσωπο και τον λαιμό με κυκλικές καθοδικές κινήσεις. Στη συνέχεια, έισπνεύστε βαθιά το άρωμα της αρωματικής περιποίησης.

Πρωϊ/Βράδυ: Αναπλήρωση με την Κρέμα: Η κρέμα αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας και παρέχει επανορθωτικά & προστατευτικά οφέλη για τη βελτίωση της υφής και της όψης της. Απλώστε μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο σας, τον λαιμό και το ντεκολτέ σας με ανοδικές κινήσεις. Απλώστε την κρέμα το πρωί μετά τον ορό και το βράδυ μετά την αρωματική περιποίηση.

50 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης