Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / OSTEOFLEX Glucosamine with Chondroitin 30 tabs

Μέγεθος :
 


Health Aid

Το Οsteoflex της Health Aid περιέχει: Γλυκοζαμίνη: Βοηθά στην αναδόμηση του αρθρικού χόνδρου, είναι αμινοξύ απαραίτητο στην παραγωγή ζωτικών μορίων για τη συνοχή των κυττάρων και των ιστών. Η φθορά των ήδη υπαρχόντων ιστών ειδικά γύρω από τις αρθρώσεις απαιτεί συνεχή «ξαναγέμισμα» με γλυκοζαμίνη σε ημερήσια βάση, για το σχηματισμό νέων συνδετικών ιστών. Χονδροϊτίνη: Βοηθάει στην εισαγωγή θρεπτικών συστατικών στο χόνδρο. Turmeric: Προσδίδει φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βιταμίνη C: Βοηθάει στη διατήρηση και στο σχηματισμό δυνατού κολλαγόνου και συνδετικού ιστού. Μαγγάνιο: Απαραίτητο για την κανονική σκελετική ανάπτυξη. Ο συνδυασμός όλων των συστατικών δρα συνεργικά και βοηθά στη διατήρηση της ευκινησίας των αρθρώσεων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας, αθλητικών τραυματισμών και μετεγχειρητικών καταστάσεων. Αντιμετωπίζει τους πόνους των αρθρώσεων στους μεσήλικες & ηλικιωμένους.


ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι ,γλουτένη, μαγιά, σιτηρά, λακτόζη, σόγια, γαλακτοκομικά, τεχνητά χρώματα, βελτιωτικά και συντηρητικά.

Eνήλικες 1- 2 ταμπλέτες ημερησίως μετά το γεύμα / 1 δισκίο την ημέρα.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Η χρήση του προϊόντος από διαβητικούς να γίνεται μόνο υπό την επίβλεψη του θεράποντος ιατρού. Δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα αλλεργικά σε οστρακοειδή.

30 & 90 ταμπλέτες σε blister/ 20 αναβράζοντα δισκία/ 30 ταμπλέτες σε γυάλινο φιαλίδιο




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης