Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / Energy Drink orange 1000gr

Τιμή : € 26,40€ 21,12€


Lamberts

Αυτό το εύγευστο ενεργειακό ρόφημα παρέχει σύνθετους υδατάνθρακες υπό μορφή πολυμερών γλυκόζης μεσαίας αλύσου, καθώς και μόρια μικρής αλύσου για την άμεση παροχή ενέργειας στο σώμα όταν αυτό την χρειάζεται περισσότερο. Προώθηση ενέργειας: το Energy drink της Lamberts παρέχει μία άριστη πηγή ενέργειας υπό τη μορφή σύνθετων υδατανθράκων. Αυτό σημαίνει ότι η απορρόφηση ενέργειας από τους υδατάνθρακες, γίνεται σταδιακά ώστε να αποφεύγεται η απότομη αύξηση του επιπέδου των σακχάρων στο αίμα.  Με ηλεκτρολύτες: αυτό το προϊόν αποκαθιστά τα μεταλλικά άλατα (που ονομάζονται ηλεκτρολύτες), τα οποία χάνονται κατά τη διάρκεια της άσκησης λόγω της εφίδρωσης. Επίσης, περιέχει κάλιο, νάτριο, ασβέστιο και μαγνήσιο που βοηθούν το σώμα να επαναφέρει γρήγορα την ισορροπία των μετάλλων.


Typically:


per 50g per 100g
Energy 747kJ/179kcal 1494kJ/357kcal
Protein 0.0g 0.0g
Carbohydrate 44.6g 89.2g
of which Sugars 14.2g 28.4
Fat 0.0g 0.0g
Dietary Fibre 0.0g 0.0g
Sodium 0.1g 0.2g

Άλλα συστατικά :  Maltodextrin, Dried Glucose Syrup, Citric Acid, Di-Potassium Phosphate, Flavouring, Milk Mineral Complex, Sodium Chloride, Magnesium Oxide, Colour (Curcumin), Sweetener (Sucralose).

Αναμίξτε μία μεζούρα (50gr.) σε 500ml κρύου νερού. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για χρήση μετά από εντατική άσκηση γιατί βοηθάει στην αποκατάσταση του χαμένου γλυκογόνου από τον οργανισμό. Μπορεί επίσης να ληφθεί πριν την προπόνηση ή κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης για την παροχή επαρκής ποσότητας ενέργειας. Μέχρι 4 μεζούρες των 50γρ. μπορούν να ληφθούν ημερησίως.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Να μην λαμβάνεται από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.

Σκόνη 1000γρ.




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης