Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αντιηλιακά / Πρόσωπο / SPF 30-50+ / Ecran Prodigieux SPF30

Τιμή : € 16,00€ 12,80€


Nuxe

Προστατευτική περιποίηση όλο το χρόνο, για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τα ευαίσθητα δέρματα. Το δέρμα προστατεύεται 365 μέρες το χρόνο, όπου κι αν βρίσκεστε.
Τριπλή καθημερινή προστασία για το δέρμα σας: Ηλιακές ακτίνες UVA /UVB SPF 30, αντι-οξειδωτικό και προστασία κατά της ρύπανσης για τους νεότερη, λαμπερή επιδερμίδα με μια υγιή λάμψη.

Αυτή η περιποίηση με την καινοτομία της NUXE εγγυάται SPF 30 αντηλιακή προστασία, την προστασία των κυττάρων (Γιασεμί, παράγωγα βιταμίνης Ε, εκχύλισμα κακάο, φίλτρα UV), και δράση αντιρύπανσης (Shea πολυφαινόλες). Προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Εξαιρετικά ρευστό, στην αρχική υφή σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή πάνω από τη συνήθη κρέμα ημέρας σας.

Χρήση: Απλώστε την κρέμα καθημερινά και ομοιόμορφα πάνω σε απόλυτα καθαρό πρόσωπο και λαιμό, μόνο του ή πάνω σπό την κρέμα ημέρας. Ιδανικό για χρήση όλο το χρόνο, καλοκαίρι και χειμώνα.
Συμβουλή ομορφιάς: βολικό μέγεθος του σημαίνει ότι μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας, για την προστασία του δέρματος ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες: το καλοκαίρι και το χειμώνα, στην πόλη, στην παραλία ή στα βουνά.

Χωρίς paraben. μη φαγεσωρογόνο

30 ml





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης