Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αδυνατιστικά / Εξωτερική χρήση / Αγωγή
Κοιλιά και Γοφοί

Τιμή : € 40,35€ 28,34€


Somatoline Cosmetic

Είναι μια εξειδικευμένη καλλυντική κρέμα, μελετημένη για να αδυνατίζει και να σμιλεύει με ειδικό τρόπο την περιοχή της κοιλιάς, της μέσης και των γοφών, με ένα μηχανισμό σταδιακής αποδέσμευσης που παρατείνει την αδυνατιστική δράση ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του μασάζ.

Συνιστάται σε
Γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιοχή της μέσης και των γοφών.
Άντρες που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν το συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης.

Δράση
Λειτουργεί με ένα μηχανισμό σταδιακής αποδέσμευσης, που παρατείνει την αδυνατιστική δράση.
Δημιουργεί μια αίσθηση "ζεστού-κρύου", που αυξάνει την αποτελεσματικότητα των ενεργών καλλυντικών συστατικών.
Βοηθάει στη μη επανεμφάνιση του τοπικού πάχους.

Αποτελέσματα κλινικής μελέτης
Κλινική μέτρηση με όργανα που πραγματοποιήθηκε σε 52 γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στη μέση και τους γοφούς, έδειξε ότι η συστηματική και σωστή εφαρμογή μειώνει την περιφέρεια των γοφών έως και 3,6 cm* σε 4 εβδομάδες (μέση τιμή που επιτεύχθηκε σε 17 από τις 52 γυναίκες). Μέση τιμή στο σύνολο του δείγματος: 2,2 cm. Μέγιστη τιμή 4 cm επιτεύχθηκε σε 6 από τις 52 γυναίκες.

*Καλλυντική δράση σμίλευσης που δεν επιφέρει απώλεια βάρους.

 


To Somatoline Cosmetic Αγωγή Κοιλιά και Γοφοί περιέχει το αποκλειστικό Bioreduxplus-complex™, ένα σύμπλεγμα φυσικών μικροσωματιδίων από θαλάσσια φύκια και ενεργά καλλυντικά συστατικά, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα νεαρών βλαστών συκιάς. Αυτά τα ενεργά συστατικά προκαλούν μια κρυο-θερμική δράση (αίσθηση "ζεστού-κρύου") που διεγείρει την υποδόρια μικροκυκλοφορία, διευκολύνει την αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά και βελτιώνει την τονικότητα της επιδερμίδας. Η καφέ άλγη βοηθάει στη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους.

Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα μια ικανή ποσότητα προϊόντος στις προς αγωγή περιοχές, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται να χρησιμοποιείτε συστηματικά το προϊόν για τουλάχιστον 28 ημέρες. Η συνέχιση της αγωγής μετά τις 28 ημέρες, επιτρέπει τη διατήρηση των αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκαν. Μετά από λίγα λεπτά μασάζ, ενδέχεται να νιώσετε μια αίσθηση ζέστης ή/και κρύου συνοδευόμενη πιθανώς από ένα ελαφρύ επιφανειακό "τσίμπημα" και την εμφάνιση προσωρινής κοκκινίλας. Η ένταση αυτών των συμπτωμάτων συνδέεται με την ευαισθησία του κάθε ατόμου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα συμπτώματα αυτά εξαφανίζονται μετά από περίπου 30 λεπτά και φανερώνουν την καινοτόμο καλλυντική δράση του προϊόντος.
Σε περίπτωση υπερβολικού κοκκινίσματος του δέρματος, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Να πλένετε καλά τα χέρια μετά τη χρήση.

150 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης