Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Ενυδάτωση & Λάμψη / HYDRA CHRONO+
TEINTE
`

Χρώμα :
Τιμή : € 26,00€ 18,20€
 


Lierac

Ζελ-κρέμα με τετραπλή ευεργετική δράση. Με μία μόνο κίνηση ενυδατώνει την επιδερμίδα, της χαρίζει ομοιογένεια και λεία υφή, ενώ παράλληλα την προστατεύει από τις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις (ελεύθερες ρίζες, μόλυνση)

Με oil-free σύνθεση, η «χρυσαφί» του απόχρωση είναι ιδανική για τις ματ επιδερμίδες. Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο πρόσωπο, με απόλυτα φυσική, διάφανη επιδερμίδα: 

Ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα, προστατευμένη από τις ελεύθερες ρίζες και τη μόλυνση.

Επιδερμίδα με φυσική τελειότητα, απόλυτα ομοιογενής και διάφανη, με “nude” αποτέλεσμα.
Τονώνει και εκθειάζει τη λάμψη και το χρώμα της επιδερμίδας.

Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις:

 


Φυτικό σύμπλοκο επαναπρογραμματισμού της ενυδάτωσης 6,5%: Καρπός των τελευταίων επιτευγμάτων της LIERAC, συνδυάζει 2 συμπληρωματικά συστατικά (φυσικό αμινοξύ και εκχύλισμα κρίνου Ιαπωνίας) με έναν φυσικό συντελεστή ενυδάτωσης (NMF). Το σύμπλοκο αυτό αναπληρώνει και διεγείρει το σύστημα ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Υδρόβιος υάκινθος 2,5%: Φυτικό συστατικό που προστατεύει την επιδερμίδα από τις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις, χάρη στις αντιοξειδωτικές, αποτοξινωτικές και βαθιά καθαριστικές του ιδιότητες.

Πιγμέντα που ανακλούν το φως: Χαρίζουν ομοιογενή λάμψη στην επιδερμίδα και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ομορφιάς στο πρόσωπο.

Το πρωί, εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, χρησιμοποιήστε το ζελ μόνο του ή μετά την καθημερινή φροντίδα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

40 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης