Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αδυνατιστικά / Εξωτερική χρήση / Destock Ventre

Τιμή : € 24,00€ 19,20€


Vichy

Αγωγή Αδυνατίσματος και σύσφιξης για το επίμονο τοπικό πάχος και την χαλάρωση στη περιοχή της κοιλιάς. Για την Γυναίκα, για κάθε τύπο επιδερμίδας

Αποτελεσματικό ακομη και χωρίς προσπάθεια. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Αθλίατρο ώστε να είναι ακόμα πιο ικανό όταν συνδιάζεται με άσκηση.
Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι ένα σωληνάριο Destock έχει το ίδιο αποτέλεσμα με 10 επιπλέον ασκήσεις και οδήγησε σε μείωση της περιφέρειας της μέσης έως και 2,25 εκ. σε 28 ημέρες *

Σύσφιξη μόνο με άσκηση + 10%

Σύσφιξη με ΑΣΚΗΣΗ + DESTOCK + 17%, "10 επιπλέον ασκήσεις".

* Κλινικό πρωτόκολλο: 100 γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 47 που δεν ασκούνται και παρουσιάζουν συμπτώματα πλαδαρότητας και χαλάρωσης της κοιλιάς. 50 γυναίκες εφάρμοσαν το Destock σε συνδυασμό με αθλητικές δραστηριότητες και 50 γυναίκες εκτέλεσαν αυτές τις ασκήσεις, χωρίς να εφαρμόσουν το Destock. Η διάρκεια ήταν 4 εβδομάδες. Μέτρηση της κοιλιάς σε εκατοστά και κλινική αξιολόγηση της σύσφιξης.

Δροσερό άρωμα μενθόλης.
Υποαλλεργικό
Χωρίς Paraben.

 


5% Καθαρή καφεϊνη και πεπτίδια φυσικής προέλευσης

Με εκχύλισμα σόγιας για την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και της απώλειας της σφριγηλότητας που είναι χαρακτηριστικό του γυναικείου στομαχιού.

Εφαρμόστε καθημερινα.

150 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης