Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Εξειδικευμένα προιόντα περιποίησης μαλλιών / Phytolisse Masque

Τιμή : € 26,00€ 20,80€


Phyto

PHYTOLISSE μάσκα λείανσης express με παράγωγο σάρκας έλατου

Με ενεργά συστατικά ισιώματος μεγάλης αποτελεσματικότητας, η μάσκα Phytolisse ξεμπερδεύει, χαλαρώνει και θρέφει άμεσα τα μαλλιά. Το παράγωγο σάρκας έλατου, πραγματική προστατευτική ασπίδα κατά της υγρασίας, ισιώνει την τρίχα και εγγυάται αποτελεσματικότητα μακράς διάρκειας κατά του κατσαρώματος των μαλλιών. Ένας συνδυασμός καφέ και κόκκινων φυκιών τιθασεύει τα μαλλιά για να εξασφαλίσει ένα άριστο κράτημα. Εμπλουτισμένη με θρεπτικά έλαια από κουκούτσι βερίκοκου, η ελαφρά αρωματισμένη φόρμουλά της προσδίδει στα μαλλιά μια απίστευτα μεταξένια υφή. Έως και 72 ώρες αποτελεσματικότητας κατά του κατσαρώματος αποδεδειγμένης από ανεξάρτητο εργαστήριο.

 


Για τα πυκνά και πορώδη μαλλιά:
Μετά το σαμπουάν, και σε σκουπισμένα μαλλιά, απλώστε μια ποσότητα όσο ένα καρύδι PHYTOLISSE μάσκα κατά μήκος των μαλλιών και στις άκρες. Χτενίστε. Αφήστε να δράσει 2 με 3 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Για τα λεπτά μαλλιά :
Μετά το σαμπουάν, και σε σκουπισμένα μαλλιά, απλώστε μια ποσότητα όσο ένα καρύδι PHYTOLISSE μάσκα κατά μήκος των μαλλιών και στις άκρες. Χτενίστε και ξεπλύνετε αμέσως, χωρίς να αφήσετε χρόνο δράσης.
Σε περίπτωση τυχαίας επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

δοχείο 200ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης