Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Εξειδικευμένα προιόντα περιποίησης μαλλιών / Secret De Nuit

Τιμή : € 30,00€ 24,00€


Phyto

Αναζωογονητική φροντίδα νύχτας υψηλής ενυδάτωσης με χρονοσφαίρες ελαίου μακαντάμια και ceramides, πολυφαινόλες μαύρου σταφυλιού, εκχύλισμα μαύρης ορχιδέας, εκχύλισμα καρπού γαϊδουράγκαθου (76%)

To SECRET DE NUIT - ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ δρα κατά τον ύπνο αναζωογονώντας τα μαλλιά σε βάθος. Το έλαιο μακαντάμια και τα ceramides κλεισμένα σε χρονοσφαίρες, απελευθερώνονται κατά την διάρκεια της νύχτας ενυδατώνοντας, τρέφοντας και αποκαθιστώντας τα μαλλιά.
Στην προνομιακή εκείνη ώρα που η τρίχα δεν βρίσκεται εκτεθειμένη σε εξωτερικές επιθέσεις, οι πολυφαινόλες του μαύρου σταφυλιού και το εκχύλισμα μαύρης ορχιδέας περιορίζουν την οξείδωση της τρίχας και δημιουργούν μια προστατευτική ασπίδα. Το πρωί, τα μαλλιά, διακριτικά αρωματισμένα, είναι προστατευμένα, αναζωογονημένα, λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα.


Πριν τον ύπνο, βουρτσίστε τα μαλλιά και στη συνέχεια απλώστε στα χέρια σας μια ποσότητα προϊόντος αντίστοιχη με το μέγεθος ενός φουντουκιού. Απλώστε σε όλα τα μαλλιά, στεγνά ή καλά σκουπισμένα, αποφεύγοντας τις ρίζες. Επαναλάβετε 2 με 3 φορές ανάλογα με το πάχος και την πορώδη υφή των μαλλιών. Χτενίστε για να απλώσετε το προϊόν. Μη ξεβγάλετε. Το πρωί χτενίστε κανονικά. ΔΕΝ ΛΕΚΙΑΖΕΙ το μαξιλάρι - Δεν χρειάζεται να λουστείτε το πρωί.
Σε περίπτωση που το προϊόν εισέλθει κατά λάθος στα μάτια, ξεπλύνετέ τα με άφθονο χλιαρό νερό. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

 

φιαλίδιο 75ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης