Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Σαμπουάν / Phytoapaisant

Τιμή : € 15,50€ 12,40€


Phyto

Καταπραϋντικό σαμπουάν αγωγής, με εκχύλισμα αντράκλας

Το σαμπουάν αγωγής PHYTOAPAISANT είναι υποαλλεργικό, χωρίς θειϊκό άλας, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, καταπραΰνει αμέσως και καθαρίζει απαλά. Το εκχύλισμα αντράκλας δεν δημιουργεί ερεθισμούς και σε συνδυασμό με το εκχύλισμα τίλιου και πασσιφλόρας, ενυδατώνει και ενισχύει την προστατευτική ασπίδα του τριχωτού της κεφαλής. Αυτή η δράση ενισχύεται από το Progenium® που διατηρεί την ευεργετική χλωρίδα και μειώνει την παρουσία των παθογόνων βακτηρίων. Οι OPC* μολόχας, με μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μειώνουν την αντιδραστικότητα του δέρματος και χαρίζουν στην επιδερμίδα την αίσθηση άνεσης. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ραδικιού, ξεμπερδεύει και αφήνει τα μαλλιά ασύγκριτα απαλά. Το σαμπουάν PHYTOAPAISANT καταπραύνει το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους ζωντάνια και υγεία.
*ολιγο-προκυανιδίνες μολόχας

Η ΡΗΥΤΟ, για να προστατέψει το περιβάλλον, επέλεξε ένα ανακυκλώσιμο φιαλίδιο από ελαφρύ αλουμίνιο, άθραυστο και εύκολο στη μεταφορά. Με αυτό τον τρόπο, οι φόρμουλες της ΡΗΥΤΟ είναι καλύτερα διατηρημένες και σέβονται την οικολογία των μαλλιών.

 


Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά. Κάντε ελαφρύ μασάζ. Αφήστε το να δράσει 2 λεπτά.. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Ανανεώστε αν χρειάζεται.
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Για καλύτερο αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας, συνιστάται η ταυτόχρονη χρήση του εξισορροπητικού προϊόντος περιποίησης PHYTOAPAISANT.

μπουκάλι 200ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης