Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Σαμπουάν / Phytheol

Τιμή : € 16,62€ 13,30€


Phyto

Σαμπουάν εξισορρόπησης κατά της πιτυρίδας, με εκχύλισμα zanthoxylum και ιτιάς (48%)

Το σαμπουάν κατά της πιτυρίδας PHYTHEOL εξαλείφει την πιτυρίδα χάρη σε ένα πρωτότυπο συνδυασμό ενεργών στοιχείων που εξυγιαίνουν και καταπραΰνουν: εκχύλισμα από zanthoxylum, από σπόρους μοσχοσίταρου, shiitake και ιτιάς. Η απαλή βάση κικινέλαιου και καρύδας πλένει απαλά τα μαλλιά σεβόμενο την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής. Το σαμπουάν PHYTHEOL χρησιμοποιείται όσο συχνά χρειάζεται για υγιή και όμορφα μαλλιά.

Για τα σαμπουάν της, η ΡΗΥΤΟ για να προφυλάξει τη φύση επέλεξε ένα φιαλίδιο εντελώς ανακυκλώσιμο, από ελαφρύ αλουμίνιο, άθραυστο, εύκολο στη μεταφορά. Με αυτό τον τρόπο, οι φόρμουλες της ΡΗΥΤΟ είναι καλύτερα διατηρημένες, και σέβονται την οικολογία των μαλλιών.

 


Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά. Ξεβγάλετε, επαναλάβετε το σαμπουάν και κάνετε απαλό μασάζ. Αφήστε το για 3 ως 4 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο νερό.
Σε περίπτωση περιορισμένης πιτυρίδας, το σαμπουάν Phytheol μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά αντικαθιστώντας το συνηθισμένο σας σαμπουάν ως την εξάλειψη της πιτυρίδας. Σε περίπτωση πιτυρίδας και φαγούρας, χρησιμοποιήστε το θεραπευτικό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας PHYTHEOL INTENSE.
Σε περίπτωση που το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεβγάλτε καλά με χλιαρό νερό. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

μπουκάλι 200ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης