Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Τριχόπτωση / Hair Force
Monodoses

Τιμή : € 39,04€ 31,23€


Frezyderm

Ειδική Αγωγή κατά της Τριχόπτωσης

• Αντιμετώπιση τριχόπτωσης · Ρύθμιση κύκλου ανάπτυξης του τριχικού θύλακα

• Ενίσχυση τριχοφυΐας


Ημέρα

Αντιμετωπίζει την τριχόπτωση με συνδυασμό Biotinoyl GHK, Diguanosine 4Ρ04, Βιοτίνns και Νικοτιναμιδίου. Προάγει την οξυγόνωση των κυττάρων, την αύξηση του κυτταρικού μεταβολισμού, την αγκίστρωση της ρίζας επί του τριχωτού, τον έλεγχο της ορμονοεπαγόμενης τριχόπτωσης, την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας.

Nύχτα
Αντιμετωπίζει την τριχόπτωση με συνδυασμό GFM Peptides & Φυτικών Εκχυλισμάτων. Τα εξειδικευμένα δραστικά μόρια ενεργοποιούν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του τριχικού θύλακα, επιταχύνουν την ανάπτυξη νέων τριχών με ενδυνάμωση του στελέχους και εξισορροπούν την αναλογία μεταξύ αναγενούς και τελογενούς φάσης. Εξασφαλίζεται ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση, αυξάνεται η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής και ενισχύεται η μεταφορά θρεπτικών συστατικών στον βολβό, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της τριχοφυϊας.

 


GFM Peptides: Ενεργοποίηση τιριχικού θύλακα και αύξηση της

DG4P04: Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των τριχών κατά +110%

Biotinoyl-GHK: Αυξάνει τον αναλογία Αναγενούς/Τελογενούς φάσης των τριχών στο 67% των εθελοντών

Ξεβιδώνετε το πώμα του φιαλιδίου και προσαρμόζετε το πλαστικό ρύγχος. Εφαρμόζετε κάθε πρωί δόση 5ml (1/2 περιεχομένου) από το φιαλίδιο ΗΜΕΡΑΣ, πιέζοντας το πλαστικό ρύγχος. Κάνετε ελαφρό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών. Δεν ξεπλένετε. Επανατοποθετείτε το καπάκι στο φιαλίδιο μέχρι την επόμενη χρήση. Ξεπλένετε με νερό και στεγνώνετε το πλαστικό ρύγχος ώστε να παραμείνει καθαρό. Αντίστοιχη χρήση κάθε βράδυ με το φιαλίδιο ΝΥΧΤΑΣ (1/2 περιεχομένου).
ΑΓΩΓΗ ΕΦΟΔΟΥ: Κάθε πρωί & κάθε βράδυ για 2 μήνες τουλάχιστον.
ΑΓΩΓΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Πρωί & βράδυ, 3 φορές την εβδομάδα.

14 x 10 ml e




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης