Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Ενυδάτωση & Λάμψη / LUMINESCENCE
SERUM

Τιμή : € 69,00€ 48,30€


Lierac

LUMINESCENCE SERUM

■ Η φωτεινότητα της επιδερμίδας είναι το αποτελεσμα δύο παραγόντων:

TΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ (5%) από την επιφάνεια της επιδερμίδας και

ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ (95%), που διαπερνά την επιδερμίδα και αναδιανέμεται από τρία συγκεκριμένα στοιχεία της που ενεργοποιούνται: το κολλαγόνο, τη μελανίνη και τα τριχοειδή αγγεία, που ονομαζονται χρωμοφόρα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση των εργαστηρίων LIERAC είναι να αναγεννήσουν τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, εξισορροπώντας τα χρωμοφόρα της επιδερμίδας. Αυτή η στοχευμένη δράση βελτιστοποιεί την αντανάκλαση του φωτός και διορθώνει την ανομοιογένεια, την υφή της επιδερμίδας δρώντας στο βάθος.

Ο LUMINESCENCE είναι ένας Ορός φωτεινότητας και αποκατάστασης της υγείας της επιδερμίδας ικανός να δράσει:
-Στο ΒΑΘΟΣ: στα χρωμοφόρα για να επανενεργοποιήσει το ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ χάρη στο αποτοξινωτικό Χρώμιο - σύμπλοκο αποκλειστικότητα της LIERAC : συνδυασμός 3 αντιοξειδωτικών φυτών, ικανών να επαναφέρουν την ισορροπία στα 3 χρωμοφόρα της επιδερμίδας, τόσο στην ποσότητα, όσο και στην κατανομή τους μέρα με τη μέρα, αποκαθίσταται η φωτεινότητα της επιδερμίδας, μειώνεται η εμφάνιση καφέ κηλίδων και ρυτίδων και η υφή της επιδερμίδας γίνεται ομοι¬όμορφη. Το πρόσωπο είναι ορατά πιο νεανικό.
-Στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ για να βελτιστοποιήσει το ΦΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ, χάρη σε ένα φυτικό λειαντικό συστατικό που λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και συσφίγγει τους πόρους, που είναι υπεύθυνοι για πς ανωμαλίες στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
-ΑΜΕΣΑ για να φωτίσει και να δώσει ομοιόμορφη υφή χάρη στο συνδυασμό φωτεινών μαργαριταρένιων σωματιδίων και οπτικά διορθωτικών πνιγμέντων, ικανά να επαναφέρουν την πραγματική φωτεινότητα της επιδερμίδας, να μειώσουν τις ατέλειες και να τονίσουν την ομορφιά της επιδερμίδας από τις πρώτες χρήσεις.

 


Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, όλο το χρόνο ή σαν αγωγή ανάλογα με τις ανάγκη ή τις επιθυμίες σας, κάτω από την καθημερινή σας φροντίδα ή σε ανάμιξη με την κρέμα ημέρας σας, την κρέμα νύχτας 11 τον ορό σας.
• Συμβουλή ομορφιάς LΙERAC : Αναμίξτε τον ορό με το φον ντε τεν σας για άμεση λάμψη στην επιδερμίδα.

30 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης