Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Σώμα / Αιθέρια/Φυτικά έλαια / Time to relax
λεβάντα, γιασεμί, υλάνγκ-υλάνγκ

Τιμή : € 10,50€ 8,40€


Apivita

100% ΜΙΓΜΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ


Αυτό το βασικό μίγμα ελαίων συνδυάζει αιθέρια έλαια λεβάντα, ylang-ylang και γιασεμί για να χαλαρώσετε τις αισθήσεις σας!
• Το αιθέριο έλαιο λεβάντας χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό, έτσι βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και της αϋπνίας. Είναι επίσης ευεργετικό για αναπνευστικά προβλήματα και πονοκεφάλους.
• Το αιθέριο έλαιο ylang-ylang έχει ένα γλυκό, εξωτικό άρωμα και είναι ευρέως γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Ταυτόχρονα, είναι γνωστό για την καταπολέμηση του στρες και του άγχους.
• Το αιθέριο έλαιο γιασεμί θεωρείται ο βασιλιάς των αιθέριων ελαίων. Προκαλεί ευφορία, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και διεγείρει τις αισθήσεις



Lavandula Hybrida Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Cananga Odorata Flower Oil*,Cedrus Atlantica Bark Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil*, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Limonene, Linallol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol

* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

Προσθέστε 3-10 σταγόνες στο νερό της κεραμικής συσκευής αιθέριων ελαίων. Ανάψτε το κερί και τοποθετήστε το κάτω από το δοχείο και απολαύστε το άρωμα καθώς εξαπλώνεται στο δωμάτιο, όπως το νερό θερμαίνεται.
Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

μεικτό βάρος= 42 γραμμάρια




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης