Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Σώμα / Αιθέρια/Φυτικά έλαια / Sweet home
πορτοκάλι, κανέλλα, γαρύφαλλο

Τιμή : € 10,50€ 8,40€


Apivita

100% ΜΙΓΜΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ


Αυτό το βασικό μίγμα ελαίων συνδυάζει αιθέρια έλαια πορτοκάλι, κανέλα και γαρύφαλλο για να φέρει στο σπίτι σας μια γλυκιά και ζεστή ατμόσφαιρα!
• Το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι έχει μια ζεστή, γλυκιά, έντονη μυρωδιά, η οποία είναι γνωστή για την την εξύψωση της ενέργειας. Έτσι, βοηθά με την κατάθλιψη και την έλλειψη ενέργειας και είναι ιδανικό για τη μείωση του άγχους.
• Το αιθέριο έλαιο κανέλα έχει μια "ανεβαστική", τονωτική και θέρμανση επίδραση που το καθιστά ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες. Ανεβάζει τη διάθεση, εμπνέει και ξυπνά τις αισθήσεις. Έχει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες και βοηθάει με αναπνευστικά προβλήματα.
• Το αιθέριο έλαιο γαρύφαλλο έχει μια πικάντικη, ζεστή όμως και ελαφρώς πικρή ξυλώδη μυρωδιά. Αυτό το ισχυρό αιθέριο έλαιο έχει επίσης τη δυνατότητα να μειώνει την κατάθλιψη, διεγείρει το μυαλό και τη μνήμη και ανακουφίζει από την πνευματική κόπωση.

 


Citrus aurantium Dulcis (Orange) * έλαιο φλούδας, Cinnamomum Λάδι Φλοιού, Zeylanicum, Ευγενία caryophyllus (Γαρύφαλλο) Λάδι φύλλων, λιμονένιο, ευγενόλη, βενζοϊκό βενζύλιο, Linallol, Cinnamal

* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

 Προσθέστε 3-10 σταγόνες στο νερό της κεραμικής συσκευής αιθέριων ελαίων. Ανάψτε το κερί και τοποθετήστε το κάτω από το δοχείο και απολαύστε το άρωμα καθώς εξαπλώνεται στο δωμάτιο, όπως το νερό θερμαίνεται.
Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

μεικτό βάρος= 42 γραμμάρια




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης