Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Καθαρισμός / Queen bee
με βασιλικό πολτό & μέλι

Τιμή : € 39,80€ 31,84€


Apivita

QUEEN BEE ΚΡΕΜΑ ΗΠΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Τα προϊόντα Queen Bee έχουν πλούσιες συνθέσεις με 90%-96% φυσικά συστατικά...

Ένα καινοτόμο προϊόν για την εξειδικευμένη περιποίηση της επιδερμίδας σας, που συνδυάζει την απολεπιστική και ενυδατική δράση των οξέων φρούτων με τις τροφοτονωτικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού.

Με αυτήν την κρέμα επιτυγχάνετε Βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας σας, κατά τη διάρκεια του οποίου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, επιταχύνεται η ανανέωση των κυττάρων και εξομαλύνονται τυχόν δυσχρωμίες που υπάρχουν στην επιδερμίδα σας. Η κρέμα ήπιας απολέπισης και αναζωογόνησης καθαρίζει την επιδερμίδα με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει, χαρίζοντάς της ξεχωριστή λάμψη και απαλότητα. Η επιδερμίδα αναπνέει ξανά ελεύθερη, ενώ τα δραστικά συστατικά της καλλυντικής περιποίησης εισχωρούν σε βάθος. 0 Βασιλικός πολτός , το «ελιξίριο της νεότητας» αναζωογονεί και προσδίδει λάμψη και ενέργεια στην επιδερμίδα σας που διαρκεί.

 


 


ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΣΙΛΙΚΟΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ.

Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα του προϊόντος, σε βρεγμένο πρόοωπο και λαιμό, και με κυκλικές ανοδικές κινήσεις κάντε ελαφρύ μασάζ για 2-3 λεπτά. Μετά ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Συνεχίστε με την εφαρμογή της μάσκας ή της κρέμας νύχτας. Συνίσταται η χρήση του προϊόντος 2-3 φορές την εβδομάδα για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και λάμψη που διαρκεί, κατά προτίμηση το βράδυ.

75ml/Net.Wt.2.53oz




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης