Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Αντιγήρανση / wine elixir
με σταφύλι & ελιά

Τιμή : € 39,80€ 31,84€


Apivita

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

100% ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
BIO-ECO ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ICEA
 

Το Βιολογικό λάδι προσώπου wine elixir είναι ένα μοναδικό, φυσικό προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

 

 


Χάρη στο Βιολογικό έλαιο σταφυλιού και το λούπινο που περιέχει Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων ενώ παράλληλα συσφίγγει την επιδερμίδα. Με Βιολογικά έλαια από ελιά, ηλίανθο και αμύγδαλο ενυδατώνει και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Τα Βιολογικά αιθέρια έλαια νέρολι, πατσουλί, φασκόμηλο & γεράνι σε συνδυασμό με τις τεχνικές μασάζ τονώνουν την επιδερμίδα και προσφέρουν αναζωογόνηση και ευεξία.

Χρησιμοποιήστε το πρωί ή/και Βράδυ μόνο του ή κάτω από την κρέμα σας. Απλώστε μερικές σταγόνες στα δάχτυλά σας και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για μασάζ στο πρόσωπο για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΣΑΖ

Μέτωπο

Χρησιμοποιήστε και τα δυο σας χέρια και δουλέψτε με αυτά το μέτωπο. Κάντε κυκλικές κινήσεις μασάζ από το κέντρο προς τους κροτάφους, ασκώντας ελαφριά πίεση σε αυτούς.

Μάτια
Ασκείστε ελαφριά πίεση για 3 δευτερόλεπτα στην εσωτερική γωνία των φρυδιών και ολοκληρώστε την κίνηση γλιστρώντας μέχρι τους κροτάφους. Εφαρμόστε πιέσεις με τα δάκτυλα σε 3 σημεία της γραμμής του φρυδιού (αρχή, μέση, τέλος) και σε 3 σημεία στο κάτω οστό της κοιλότητας του ματιού (έξω γωνία, κέντρο, έσω γωνία].

Ζυγωματικά
Χωρίστε την περιοχή των ζυγωματικών σε 3 νοητές οριζόντιες γραμμές: από τα ρουθούνια έως τους κροτάφους, από τα άκρα του στόματος έως τα αυτιά, από το πηγούνι έως τους λωβούς των αυτιών. Κάντε κυκλικές κινήσεις μασάζ σε κάθε γραμμή τελειώνοντας την κίνηση με μια απαλή πίεση στο τέλος.

Στόμα-πηγούνι
Ασκείστε ανοδικές κυκλικές κινήσεις μασάζ στην περιοχή του στόματος, Βοηθώντας την απάλυνση των ρυτίδων έκφρασης της περιοχής. Με απαλά τσιμπηματάκια ενεργοποιήστε τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής.

Ντεκολτέ-Λαιμός
Εφαρμόστε απαλές ανοδικές κινήσεις μασάζ ξεκινώντας από την περιοχή του ντεκολτέ, περνώντας από το λαιμό και καταλήγοντας στο οστό της κάτω γνάθου.

 




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης