Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μάτια / Κρέμες / first line
με µυρτιά & γιασεµί SPF15

Τιμή : € 29,90€ 23,92€


Apivita

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ SPF15 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

90% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια μειώνει τις πρώτες ρυτίδες και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων χάρη στη μυρτιά, τη δασική οξιά και τον αντιηλιακό δείκτη προστασίας από τη UV ακτινοβολία. Με εσκίνη, ρσυσκογενίνη και επιπλέον φυσικά δραστικά συστατικά ενυδατώνει, αποσυμφορεί το πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών και απαλύνει τους μαύρους κύκλους.

•Χωρίς parabens: αντικαθιστούμε τα parabens με νέα συστήματα συντήρησης γιατί σεβόμαστε την ανησυχία που υπάρχει στους καταναλωτές γι' αυτά.
•Χωρίς σιλικόνη: αντικαθιστούμε τις σιλικόνες με φυτικά έλαια. Οι σιλικόνες δίνουν τη χαρακτηριστική απαλή υφή στα καλλυντικά προϊόντα αλλά δεν Βιοαποικοδομούνται, ρυπαίνοντας έτσι σημαντικά το περιβάλλον.
•Χωρίς προπυλενογλυκόλη: αντικαθιστούμε την προπυλενογλυκόλη με βουτυλενογλυκόλη και γλυκερίνη που είναι πιο φιλικές για την επιδερμίδα.
•Χωρίς παραφινέλαιο: αντικαθιστούμε το παραφινέλαιο, που είναι παραπροϊόν της κατεργασίας του πετρελαίου, με φυτικά έλαια.
•Αφαιρούμε το άρωμα από την κρέμα για τα μάτια για να ενισχύσουμε την ασφάλεια στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Όλα τα προϊόντα της σειράς first line είναι ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ-ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ

 


Μυρτιά, Αιθέριο έλαιο γιασεμί, Δασική οξιά, Εσκίνη, Ρουσκογενίνη, Πολυφαινόλες Ελιάς, Ginkgo biloba, Λάδι ελιάς, Λάδι σταφυλιού, Λάδι Ηλιάνθου, Βιταμίνη E, Έγχυμα απο πράσινο τσάι* αντί για νερό

Aπλώστε με απαλές κινήσεις σε καθαρή επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών.

15ml/0.51fl.oz




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης