Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Αντιγήρανση / First line
με µυρτιά & γιασεµί

Τιμή : € 32,90€ 26,32€


Apivita

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ME SPF 15 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

83% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Με SPF 15 προφυλάσσει από την UV ακτινοβολία.

•Χωρίς parabens: αντικαθιστούμε τα parabens με νέα συστήματα συντήρησης γιατί σεβόμαστε την ανησυχία που υπάρχει στους καταναλωτές γι' αυτά.
•Χωρίς σιλικόνη: αντικαθιστούμε τις σιλικόνες με φυτικά έλαια. Οι σιλικόνες δίνουν τη χαρακτηριστική απαλή υφή στα καλλυντικά προϊόντα αλλά δεν Βιοαποικοδομούνται, ρυπαίνοντας έτσι σημαντικά το περιβάλλον.
•Χωρίς προπυλενογλυκόλη: αντικαθιστούμε την προπυλενογλυκόλη με βουτυλενογλυκόλη και γλυκερίνη που είναι πιο φιλικές για την επιδερμίδα.
•Χωρίς παραφινέλαιο : αντικαθιστούμε το παραφινέλαιο, που είναι παραπροϊόν της κατεργασίας του πετρελαίου, με φυτικά έλαια.

Όλα τα προϊόντα της σειράς first line είναι ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ-ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ.

 


Μειώνει τις πρώτες ρυτίδες και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων χάρη στη μυρτιά. Οι πολυφαινόλες ελιάς καθώς και η φουμαριά που περιέχει έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύουν την επιδερμίδα από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Πλούσια σε φυτικά έλαια σταφυλιού, ελιάς ηλίανθου, ginkgo biloba και πράσινου τσαγιού ενυδατώνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ενώ το αιθέριο έλαιο γιασεμί προσφέρει τόνωση και ευεξία.

Aπλώστε σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

50 ml/Net.Wt.1.7 oz




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης