Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Πρωτεΐνες / PROTEIN BAR XL (peanut) 82gr*15

Τιμή : € 64,20€ 51,36€


Maxim Energy System

Το XL Protein Bar 30% της Maxim περιλαμβάνει μπάρες δημητριακών με 30% πρωτεΐνη μαζί με υδατάνθρακες, που είναι ιδανικές για την αποκατάσταση της ενέργειας και την επαναφορά των μυών μετά την άσκηση. Η λήψη υδατανθράκων μετά την άσκηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αυξηθούν τα αποθέματα του γλυκογόνου στους μύες, ενώ η συνδυαστική λήψη υδατανθράκων και πρωτεΐνης αυξάνει ακόμη περισσότερο την πρόσληψη των υδατανθράκων στους μύες. Επιπλέον, η πρωτεΐνη προστατεύει τους μύες από την κόπωση και τη φθορά. Οι μπάρες XL Protein Bar 30% παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό υδατανθράκων και πρωτεϊνών που μπορεί να εξασφαλίζει τη γρήγορη επαναφορά του σώματος μετά την άσκηση, καθιστώντας το έτοιμο για την επόμενη.


 Analysis Per 82g (bar)
 Energy 1409kJ/334kcal
 Protein 25,2g
 Carbohydrates 34,3g
 Fat 10,6g

* percentage of the RDA (Recommended Daily Allowance) 

Συστατικά
Milk protein, glucose syrup, milk protein, milk chocolate (19,5% - sugar, cocoa butter, whole milk powder, cocoa mass, emulsifier: soy lecithin, flavours), invert sugar syrup, soy protein, peanut (4,5%), hydrolysed wheat gluten, soy crisps (soy protein, tapioca starch, salt), vegetable fat, flavours, emulsifier (soy lecithin), salt.

Δεν περιέχει
Συστατικά που περιλαμβάνονται στη λίστα ντόπινγκ.

Συνιστάται η κατανάλωση μιας μπάρας XL Protein Bar 30% αμέσως μετά την άσκηση ή έστω εντός της επόμενης ώρας. Αν η μπάρα XL Protein Bar 30% ληφθεί αμέσως μετά την άσκηση, τα συστατικά της απορροφώνται πιο αποτελεσματικά και επιτυγχάνεται ταχύτερη και καλύτερη αποκατάσταση μετά την άσκηση. 

Προσοχή: Περιέχει γάλα. Μπορεί να περιέχει και ίχνη λακτόζης, καλαμποκιού, σιταριού.

15 τεμάχια (82 γρ/ένα)




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης