Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / CREATINE 600gr

Τιμή : € 40,70€ 32,56€


Maxim Energy System

Το Creatine 600g της Maxim περιέχει 100% μονοϋδρική κρεατίνη. Η μονοϋδρική κρεατίνη που χρησιμοποιείται είναι micronized, που σημαίνει ότι το προϊόν είναι 100% καθαρό και όχι μολυσμένο με άλλες ουσίες. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ που απαντά κυρίως σε ζωικές τροφές και συμβάλλει στη δόμηση της μυικής μάζας. Με τη λήψη κρεατίνης, το απόθεμα κρεατίνης στους μύες αυξάνεται και αυτό μπορεί να επιμηκύνει το χρόνο αντοχής στην άσκηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις κούρσες ταχύτητας. Επίσης, η κρεατίνη εξασφαλίζει καλύτερη επαναφορά μετά από σύντομη, έντονη άσκηση, όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, η ποδηλασία πίστας ή ακόμα και το power training. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ του οποίου η δράση έχει αποδειχθεί επιστημονικά, δεν αναφέρεται στη λίστα απαγορευμένων ουσιών WADA και δεν φαίνεται να έχει επιβλαβείς παρενέργειες. Έχει ουδέτερη γεύση, επομένως είναι εύκολο να αναμειχθεί με υγρά που περιέχουν υδατάνθρακες (π.χ. το Energy Drink της Maxim) . Κατάλληλο για χορτοφάγους, ιδανικό για να αυξήσουν την ημερήσια λήψη κρεατίνης.


Θρεπτική Αξία
Το Creatine της Max περιέχει 600g μονοϋδρικής κρεατίνης.

 Analysis  Per 100g
 Energy  0 kJ/0 kcal
 Protein  0 g
 Carbohydrates  0 g
 Fat  0 g

Συστατικά 
Μονοϋδρική κρεατίνη.

Δεν περιέχει
Συστατικά που περιλαμβάνονται στη λίστα ντόπινγκ.

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης
Η κρεατίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεκινώντας με μια περίοδο αύξησης των επιπέδων της στον οργανισμό, που θα ακολουθηθεί από μια περίοδο συντήρησης. Επειδή δεν επωφελούνται όλοι το ίδιο από τη χρήση της κρεατίνης, προτείνεται όποιος επιθυμεί ένα εξατομικευμένο πλάνο, να έρθει σε επαφή με τον προπονητή ή το γυμναστή του. Σε γενικές γραμμές, προτείνονται τα ακόλουθα:
Περίοδος αύξησης των επιπέδων της κρεατίνης στον οργανισμό:
1ος Τρόπος: 0,2 - 0,3g ανά kg σωματικού βάρους συνολικά ανά μέρα, σε 3-8 δόσεις, για 4-6 μέρες.
2ος Τρόπος: 0,05g ανά kg σωματικού βάρους συνολικά ανά μέρα, σε 1-2 δόσεις, κατά προτίμηση μετά την άσκηση, για 30 μέρες.
Περίοδος συντήρησης
0,03g ανά kg σωματικού βάρους συνολικά ανά μέρα, σε 1-2 δόσεις. Το χρονικό πλαίσιο εξαρτάται από το πρόγραμμα άσκησης.
Προτείνεται η λήψη της κρεατίνης να συνδυάζετε με κάποιο ρόφημα πλούσιο σε υδατάνθρακες, όπως το Energy Drink της Maxim, χυμό κτλ. Για κάθε 1g κρεατίνης συστήνεται να καταναλώνονται 100ml υγρού. Η κρεατίνη δεν πρέπει να διαλύεται σε ανθρακούχα ποτά.  Προσοχή: Η περίοδος αύξησης των επιπέδων της κρεατίνης και η περίοδος συντήρησης πρέπει να ακολουθείται πάντα από ένα διάλειμμα, ούτως ώστε η παραγωγή της κρεατίνης στο σώμα θα επιστρέψει στα φυσιολογικά της επίπεδα. Σημείωση: Η κρεατίνη μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους (1-2kg συνήθως) κατά την περίοδο αύξησης των επιπέδων της κρεατίνης, κατά βάση όταν χρησιμοποιείται ο 1ος τρόπος λήψης της. Πολύ συχνά, το βάρος αυτό χάνεται κατά τη διάρκεια της περιόδου συντήρησης.

600 γρ. σκόνη




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης