Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / ENERGY GEL 100gr (x24 pouches)

Μέγεθος :
 


Maxim Energy System

Το Energy Gel της Maxim είναι ένα gel με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Οι υδατάνθρακες τροφοδοτούν τους μύες και κρατούν τον οργανισμό σε εγρήγορση. Κατά τη διάρκεια έντονης, παρατεταμένης άσκησης, τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα μπορούν να πέσουν κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα, με αποτέλεσμα τη μείωση της ενέργειας, προβλήματα συγκέντρωσης και μείωση στην απόδοση. Το Energy Gel της Maxim είναι ιδανικό για την ενίσχυση της ενέργειας σ’ αυτές τις περιπτώσεις και μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα και τη διάσωση των αποθεμάτων του γλυκογόνου στους μύες. Η καφεΐνη, που περιέχεται, είναι ένα ευρέως γνωστό διεγερτικό που διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα, επάγει τη νευρική ενεργοποίηση των μυών και επιπλέον φαίνεται ότι αυξάνει την οξείδωση των λιπών και τελικά το απόθεμα του γλυκογόνου στους μύες. Κατάλληλο για χορτοφάγους. Συσκευασία φιλική στον καταναλωτή (pouch: 100g = 3 δόσεις). Με γεύση φράουλα ή πορτοκάλι με γκουαρανά και καφεϊνη.


 Nutritional Value  Per 100g
 Energy  1260kJ/300kcal
 Protein  0,0 g
 Carbohydrates  74,3 g
 Fat  0,0 g
 Vitamin B1  0,63mg (45%*)
 Niacin  8,10mg (45%*)
 Pantothenic acid  2,70mg (45%*)
 Vitamin B6  0,90mg (45%*)
 Biotin  0,07mg (45%*)
 Vitamin B12  0,45µg (45%*)
 Vitamin C  27mg (45%*)
 Vitamin E  4,5mg (45%*)

* percentage of the RDA (Recommended Daily Allowance)

Συστατικά (Orange with guarana and caffeine)
Glucose syrup, water, maltodextrin, vitamins (B1, niacin, pantothenic acid, B6, biotin, B12, C, E), guarana seed extract (0,16%), caffeine citrate (0,12%), flavouring, preservatives (potassium sorbate, sodium benzoate). 
Συστατικά (Strawberry)
Glucose syrup, water, maltodextrin, vitamins (B1, niacin, pantothenic acid, B6, biotin, B12, C, E), flavouring, preservatives (potassium sorbate, sodium benzoate).

Δεν περιέχει
Συστατικά που περιλαμβάνονται στη λίστα ντόπινγκ.

Το Energy Gel προτείνεται να λαμβάνεται 30-60 λεπτά μετά την έναρξη της άσκησης, ανάλογα με την ένταση και τη διάρκεια της άσκησης.
Άσκηση υψηλής έντασης: προτείνεται η λήψη του 1/3 του pouch του Energy Gel 30 λεπτά μετά την έναρξη της άσκησης και αμέσως μετά μερικές γουλιές Energy Drink ή νερού και να επαναλαμβάνεται το ίδιο κάθε 20-30 λεπτά (το πολύ 1 pouch την ώρα).
Άσκηση μέτριας έντασης: προτείνεται η λήψη του 1/3 του pouch του Energy Gel 45-60 λεπτά μετά την έναρξη της άσκησης και αμέσως μετά μερικές γουλιές Energy Drink ή νερού και να επαναλαμβάνεται το ίδιο κάθε 30 λεπτά.
Διαλείμματα αγώνων: προτείνεται η λήψη του 1/2 του pouch σε κάθε διάλειμμα των αγώνων (π.χ. ημίχρονο) και μετά μερικές γουλιές Energy Drink ή νερού.

24 σακουλάκια (100γρ./ ένα)




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης