Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Διατροφής συμπληρώματα / CARBO LOADER 500gr

Τιμή : € 14,05€ 11,24€


Maxim Energy System

Το Carbo Loader (πρώην Energy Mix) της Maxim αποτελεί ένα προϊόν σε μορφή σκόνης που έχει περιεκτικότητα 96% σε υδατάνθρακες. Οι υδατάνθρακες αποθηκεύονται στους μύες με τη μορφή γλυκογόνου και αποτελούν την πιο σημαντική πηγή ενέργειας που χρησιμοποιεί το σώμα κατά τη διάρκεια της άσκησης, αυξάνοντας την απόδοσή σας. Το Carbo Loader σας εφοδιάζει με ενέργεια από την πρώτη στιγμή που το λαμβάνεται. Είναι ιδανικό για να εφοδιάσει τον οργανισμό με υδατάνθρακες, αλλά είναι επίσης κατάλληλο και ως συμπλήρωμα στην καθημερινή διατροφή για εκείνους που επιθυμούν να αυξήσουν τη μέση ημερήσια λήψη υδατανθράκων. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. Απορροφάται γρήγορα από το σώμα και είναι εύπεπτo.


 Analysis  Per 100g  Per 60g
 Energy  1613 kJ/380kcal  969 kJ /228kcal
 Protein  -  -
 Carbohydrates
 of which sugars
 94,9g 
 7,0g
 57,0g
 4,2g
 Fat
 of which saturated
 -
 -
 -
 -
 Dietary fibre  -  -
 Sodium  0,02g  0,01g
 Vitamin C  40,0mg (50%*)  24mg (30%*)
 Vitamin B1  0,6mg (50%*)  0,33g (50%*)

* percentage of the RDA (Recommended Daily Allowance)

Συστατικά
Maltodextrin, vitamins (C, B1).

Δεν περιέχει
Συστατικά που περιλαμβάνονται στη λίστα ντόπινγκ.

Η σκόνη Carbo Loader μπορεί να αναμειχθεί με νερό (ρόφημα ουδέτερης γεύσης), καθώς και με γάλα, τσάι, καφέ ή χυμό πορτοκάλι. Διαλύστε 1 δοσομετρική δόση (=20g) ανά 250ml. Η σκόνη Carbo Loader μπορεί επίσης να αναμειχθεί με υγρά φαγητά όπως ο χυλός βρώμης και το γιαούρτι, ή υγρά πρόσθετα των φαγητών, όπως οι σάλτσες. Διαλύστε 1 δοσομετρική δόση ανά γεύμα.
Προτείνεται η λήψη του 2-3 ώρες πριν από την άσκηση, προκειμένου να εφοδιάσει τον οργανισμό με ενέργεια (υδατάνθρακες) και να τον ενυδατώσει, μπορεί όμως να λαμβάνεται και κατά τη διάρκεια της άσκησης για να παρέχει συνεχή ενυδάτωση στον οργανισμό. Η βέλτιστη δόση είναι 3 δοσομετρικές δόσεις σε 750ml νερό. Σε ακραίες συνθήκες με υψηλή θερμοκρασία, το Carbo Loader μπορεί να προσφέρει σημαντική ενυδάτωση στον οργανισμό.

500 γρ. σκόνη




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης