Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / JOINTACE Gel 75ml

Τιμή : € 15,00€ 12,00€


Vitabiotics

Το JOINTACE Gel της Vitabiotics αποτελεί ένα εξελιγμένο gel για μασάζ στις αρθρώσεις και τους μύες, που συνδυάζει την ωφέλιμη δράση της διαλυτής γλυκοσαμίνης και χονδροϊτίνης σε μια λιπόφιλη φόρμουλα με αρωματο-δραστικά αιθέρια έλαια και μινθόλη. Η γλυκοσαμίνη και η χονδροϊτίνη έχουν θρεπτική δράση, αφού αποτελούν δομικά συστατικά του χόνδρου των αρθρώσεων και γενικότερα του συνδετικού ιστού, ενώ τα αιθέρια έλαια έχουν αρωματοθεραπευτική δράση. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων. Προτείνεται να χρησιμοποιείται παράλληλα με άλλα προϊόντα της σειράς Jointace για καλύτερα αποτελέσματα.


Δραστικά Συστατικά
Θειική Γλυκοσαμίνη
Θειική Χονδροϊτίνη
Αρωματοθεραπευτικά Αιθέρια Έλαια:
Έλαιο Ginger
Έλαιο Ευκαλύπτου
Έλαιο Γλυκού Πορτοκαλιού
Έλαιο Τριφυλλιού
Έλαιο Λεβάντας
Έλαιο Μάραθου
Μινθόλη

Δεν περιέχει
Tεχνητά χρώματα.

Εφαρμόστε το gel απευθείας πάνω στις αρθρώσεις και τους μύες και κάντε μασάζ. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το 2-3 φορές την ημέρα. Προκαλεί αίσθηση ψύχους στην περιοχή εφαρμογής. Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο ή πληγωμένο δέρμα. 

Προσοχή: Να μην εφαρμόζετε σε παιδιά κάτω των 10 ετών. Να μην χρησιμοποιείται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Επειδή περιέχει έλαια με φυσικό χρώμα που μπορεί να βάψουν τα ρούχα, αποφύγετε την επαφή με τα ρούχα αμέσως μετά την εφαρμογή του.

75ml γέλη σε σωληνάριο




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης