Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / CARDIOACE 30 caps

Τιμή : € 15,85€ 12,68€


Vitabiotics

Το συμπλήρωμα διατροφής Cardioace της Vitabiotics αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, σκόρδου και λεκιθίνης μαζί με 14 βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Το Cardioace περιέχει ιχθυέλαιο, που είναι μια πλούσια πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων EPA και DHA. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, σύμφωνα με μελέτες, μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση σε φυσιολογικά επίπεδα της πίεσης του αίματος, της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων, ενώ το EPA μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο και στη ροή του αίματος μέσω των αγγείων. Το σκόρδο έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της “καλής” (HDL) και της “κακής” (LDL) χοληστερίνης και να συμβάλλει στη διατήρηση της πίεσης σε φυσιολογικά επίπεδα και την αρτηριακή υγεία. Η λεκιθίνη, μπορεί να υποστηρίξει την υγεία των αρτηριών και να συμβάλλει στη διατήρηση της χοληστερόλης σε καλά επίπεδα. Οι βιταμίνες Β6, Β12 και το φυλλικό οξύ δρουν συνεργιστικά για να εξασφαλίσουν τη διατήρηση σε φυσιολογικά επίπεδα της ομοκυστεΐνης, αιματικό αμινοξύ του οποίου τα επίπεδα επηρεάζουν την υγεία της καρδιάς.


Δύο κάψουλες παρέχουν:

 Ωμέγα-3 Ιχθυέλαιο  800mg
 Βιταμίνη D  5μg
 Βιταμίνη E  80mg
 Βιταμίνη C  60mg
 Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη)  10mg
 Βιταμίνη B2 (Ριβοφλαβίνη)  1,6mg
 Βιταμίνη B6  10mg
 Φυλλικό Οξύ   500μg
 Βιταμίνη B12  20μg
 Ψευδάργυρο  10mg
 Μαγγάνιο  3mg
 Χαλκό  2mg
 Χρώμιο   100μg
 Σελήνιο  160μg
 Φυσικό Μίγμα Καροτενοειδών  4 mg
 Σκόρδο  200mg
 Λεκιθίνη  40mg

Δεν περιέχει
Συντηρητικά, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, άμυλο, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

Μία ή δύο κάψουλες την ημέρα με το κύριο γεύμα, με ένα γεμάτο ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα. Προτείνεται ως ιδανική η λήψη δύο καψουλών την ημέρα, κυρίως κατά τον πρώτο μήνα χρήσης.

30 κάψουλες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης