Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Βότανα / BILBERRY 60mg Extract
30 tabs

Τιμή : € 15,60€ 12,48€


Quest

Το τυποποιημένο εκχύλισμα καρπού Bilberry (μύρτιλλο) της Quest παρέχει μια εγγυημένη ποσότητα 15mg ανθοκυανοσίδων (anthocyanosides) ανά ταμπλέτα, οι οποίες είναι φλαβονοειδή και αποτελούν τα αναγνωρισμένα ενεργά συστατικά αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου. Το Bilberry θεωρείται ότι βοηθάει στην ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων, ιδιαίτερα αυτών γύρω από τους οφθαλμούς κι επομένως μπορεί να βοηθήσει στην καλή γενική υγεία των οφθαλμών. Επιπλέον, προστατεύει από την έναρξη της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και του καταρράκτη, παθήσεις που σχετίζονται με την ηλικία. Τέλος, μπορεί να μειώσει τη διάρροια. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης
Μια ταμπλέτα, μια με τρεις φορές την ημέρα με το φαγητό.

Θρεπτική Αξία
Μια ταμπλέτα παρέχει:

 Εκχύλισμα καρπού Bilberry αποδίδει:
60mg
 Anthocyanosides (ανθοκυανοσίδες) 15mg

Έκδοχα
Διφωσφορικό ασβέστιο (πληρωτικό και συνδετικό υλικό), Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (πληρωτικό και συνδετικό υλικό), Στεατικό μαγνήσιο (λιπαντικό υλικό), Διοξείδιο του πυριτίου (διολισθητικός παράγοντας).

Δεν περιέχει
Υδρογονωμένα λίπη, ζωικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, χρώματα και αρωματικές ουσίες, προστιθέμενο άμυλο, σουκρόζη, λακτόζη ή αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη.

Συσκευασία
30 ταμπλέτες





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης