Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Προβιοτικά / TUMBIOTIX 30 caps

Τιμή : € 15,10€ 12,08€


Quest

Το προβιοτικό συμπλήρωμα TumBiotix της Quest περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό L.plantarum και L.acidophilus, που είναι «φιλικά» προβιοτικά γαλακτικά βακτήρια που υπάρχουν φυσιολογικά στο ανθρώπινο έντερο. Ο συνδυασμός L.plantarum και L.acidophilus έχει αποδειχθεί από επιστημονικές μελέτες ότι μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου (IBS) και συνεπώς να προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε όσους πάσχουν από το σύνδρομο αυτό. Το TumBiotix βοηθά στη διατήρηση μια ιδανικής αναλογίας προβιοτικών βακτηρίων στο έντερο προκειμένου να συμβάλλει στην υγεία και την ομαλή λειτουργία του εντέρου, καθώς και στην άμυνα του οργανισμού προστατεύοντας από την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών στο έντερο. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.


Θρεπτική Αξία
Μια κάψουλα παρέχει:

Καλλιέργεια Λακτοβακίλλων 50mg
Αποδίδει 2 δισεκατομμύρια:
L.plantarum
L.acidophilus

Έκδοχα
Μαλτοδεξτρίνη (σταθεροποιητής φόρμουλας και τροφή βακτηρίων), Στεατικό μαγνήσιο (λιπαντικό υλικό), Ασκορβικό οξύ (αντιοξειδωτικό), Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος κάψουλας).

Δεν περιέχει
Υδρογονωμένα λίπη, ζωικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, χρώματα και αρωματικές ουσίες, προστιθέμενο άμυλο, σουκρόζη, λακτόζη ή αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη.

Μια ή δύο κάψουλες την ημέρα με ή μετά το φαγητό.

Οδηγίες για αλλεργίες: τα γαλακτικά προβιοτικά αναπτύσσονται σε μέσο με μη γενετικά τροποποιημένη σόγια.

30 κάψουλες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης