Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία / CAL-MAG PLUS Multiminerals 60 tabs

Τιμή : € 16,60€ 13,28€


Quest

Το συμπλήρωμα διατροφής Cal-Mag Plus της Quest είναι μια πολυ-μεταλλική σύνθεση, η οποία περιέχει μέταλλα σε χηλική ένωση με αμινοξέα ώστε να μεγιστοποιείται η απορρόφηση των μετάλλων και να εξουδετερώνονται οι αλληλεπιδράσεις τους. Ένας τέτοιος συνδυασμός συστατικών είναι ιδανικός για την υγεία του μυοσκελετικού συστήματος. Ως συστατικά της διατροφής, τα μέταλλα είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία και υγεία των οστών και των μυών. Ιδιαίτερα το μαγνήσιο μπορεί να ανακουφίσει από κράμπες και συσπάσεις των μυών. Επιπλέον, τα μέταλλα βοηθούν στην καλή ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.


Mια ταμπλέτα παρέχει:

Ασβέστιο 100mg 
Σίδηρος 6mg 
Μαγνήσιο 100mg  
Ψευδάργυρος 4mg
Ιώδιο 40μg 
Μαγγάνιο 0,4mg 
Χαλκός 400μg 
Μολυβδαίνιο 10μg 
Χρώμιο 10μg 
Σελήνιο 12,5μg 
Βανάδιο 13μg

Έκδοχα
Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (πληρωτικό και συνδετικό υλικό) Μη γενετικά τροποποιημένη λεκιθίνη σόγιας (γαλακτωματοποιητής), Στεατικό μαγνήσιο (λιπαντικό υλικό), Διοξείδιο του πυριτίου (διολισθητικός παράγοντας), Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (παράγοντας επίστρωσης).

Δεν περιέχει
Υδρογονωμένα λίπη, ζωικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, χρώματα και αρώματα, προστιθέμενο άμυλο, σουκρόζη, λακτόζη ή αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη.

Μια με δύο ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό.

60 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης