Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / NATURAL EASE 30 tabs

Τιμή : € 13,90€ 11,12€


Quest

Το Natural Ease της Quest είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εκχυλίσματος Turmeric, D- και L-φαινυλαλανίνης και πιπερίνης. Τα συστατικά του Natural Ease μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των πόνων και τη μείωση των φλεγμονών. Η κουρκουμίνη, δραστικό συστατικό του Turmeric, έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση. Η D-φαινυλαλανίνη συμβάλλει στη μείωση του πόνου αποτρέποντας τη διάσπαση των ενδορφινών, ουσίες που υπάρχουν φυσικά στο σώμα και συμμετέχουν στη μείωση του πόνου και στην πρόκληση αίσθησης ευφορίας, ενώ η L-φαινυλαλανίνη έχει βρεθεί ότι βελτιώνει τη διάθεση. Η κουρκουμίνη έχει επιπλέον δράση ενάντια στο ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (Helicobacter pylori), το οποίο ευθύνεται για τα έλκη στομάχου. Η πιπερίνη προέρχεται από εκχύλισμα μαύρου πιπεριού και ενισχύει τη δράση της κουρκουμίνης. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.


Μια ταμπλέτα παρέχει:

 DL-Φαινυλαλανίνη 250mg
 Εκχύλισμα Turmeric αποδίδει:
 Κουρκουμίνη 

105mg

100mg

 Εκχύλισμα Μαύρου Πιπεριού αποδίδει:
 Πιπερίνη

2,6mg

2,5mg

Έκδοχα
Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (πληρωτικό και συνδετικό υλικό), Διφωσφορικό ασβέστιο (πληρωτικό και συνδετικό υλικό), Στεατικό μαγνήσιο (λιπαντικό υλικό), Διοξείδιο του πυριτίου (διολισθητικός παράγοντας), Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη/ Γλυκερίνη (παράγοντας επίστρωσης), Φυσικά χρώματα (κίτρινο, κόκκινο & μαύρο οξείδιο του σιδήρου, διοξείδιο του τιτανίου).

Δεν περιέχει
Υδρογονωμένα λίπη, ζωικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, χρώματα και αρωματικές ουσίες, προστιθέμενο άμυλο, σουκρόζη, λακτόζη ή αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη.

Μια έως δύο ταμπλέτες μέχρι τρεις φορές την ημέρα, ανάλογα με τις απαιτήσεις

30 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης