Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αδυνατιστικά / Συμπληρώματα / SYNAPTALEAN RX-FAT LOSS 60 tabs

Τιμή : € 71,00€ 63,90€


Natures Plus

Το SynaptaLean είναι ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν που δρα εγκεφαλικά και διευκολύνει την επιτυχημένη απώλεια βάρους κυρίως μέσω καταστολής της αυξημένης όρεξης και βουλιμίας. Αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών που αυξάνουν το μεταβολισμό και ελαττώνουν το σωματικό λίπος, παρέχοντας ενέργεια και ζωντάνια. Σύμφωνα με μελέτες, το Synaptose, το κύριο δραστικό συστατικό του προϊόντος, βοηθά στην ανάπτυξη και τη διατήρηση των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου (ντοπαμίνη, σεροτονίνη, ενδορφίνες) σε φυσιολογικά επίπεδα, προσφέροντας έτσι ένα αίσθημα ικανοποίησης και κορεσμού, ενώ παράλληλα μειώνει το άγχος και το στρες, συμβάλλοντας στην καλή διάθεση και ευεξία. Ενισχυμένο με πικολινικό χρώμιο που ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και καταπολεμά την επιθυμία για γλυκά. Το SynaptaLean είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που σας βοηθάει να χάσετε τα περιττά κιλά, σωστά και υγιεινά. Εμπλουτισμένο με ειδικά βότανα, φρούτα και λαχανικά, που υποστηρίζουν τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, τονώνουν τον οργανισμό, προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύουν τη μνήμη, τη συγκέντρωση και την άμυνα του οργανισμού και βελτιώνουν τις επιδόσεις σας. Το SynaptaLean βασίζεται σε πάνω από 18 κλινικές μελέτες που διεξήχθησαν από ερευνητές φημισμένων πανεπιστημίων και αποτελεί το ιδανικό προϊόν αδυνατίσματος, ιδίως για όλους εκείνους που έχουν κατ’επανάληψη προσπαθήσει να χάσουν βάρος σε μόνιμη βάση και απέτυχαν.

Συνήθης χρήση:
Ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες που θέλουν να μειώσουν το βάρος τους σωστά, 2 δισκία την ημέρα. Για την απώλεια λίπους και μείωση επεισοδίων βουλιμίας, 6 δισκία την ημέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, να καταναλώνεται με νερό ή χυμό και όχι με τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη. Συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν πάρετε ντοπαμίνη.

Δύο ταμπλέτες περιέχουν:
Thiamin (as thiamine hydrochloride) 10mg
Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride, pyridoxal-5-phosphate) 7 mg
Chromium (as polynicotinate) 133mcg

Synaptose Neuronutrient Complex:
DL-Phenylalanine, L-Tyrosine, Passion Flower (Passiflora incarnata), Metallosaccharide Complex, Rhodiola rosea, L-Glutamine, 5 HTP, Thiamine HCI, P5P and Pyridoxine HCI, Chromium Polynicotinate

1257mg

Full Spectrum Whole Food Blend
Energizing and Cleansing Green Whole
Food Blend, Strength and Endurance
White Whole Food Blend, Defense and
Repair Yellow Whole Food Blend
Anti-Aging Red Whole Food Blend
Brain Support Blue Whole Food Blend

33 mg

Άλλα Συστατικά
Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, στεατικό οξύ. Περιέχει φαινυλαλανίνη, αλλά όχι σαν συνθετικό γλυκαντικό.

Συσκευασία
60 ταμπλέτες

 

 





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης