Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Τριχόπτωση / Phytocyane

Τιμή : € 43,20€ 34,56€


Phyto

Αναζωογονητικός ορός κατά της τριχόπτωσης με προκυανιδόλες σταφυλιού και ginkgo biloba

Ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της γυναικείας τριχόπτωσης, το PHYTOCYANE συνδυάζει τα προτερήματα μιας ενισχυτικής αγωγής κατά της τριχόπτωσης, διεγείροντας την ανάπτυξη και τις ιδιότητες της υπέρτατης καλλυντικής περιποίησης. Πραγματική ενίσχυση των μαλλιών και περιποίηση κατά της γήρανσης, το PHYTOCYANE διατηρεί την ομορφιά και τη ζωντάνια των μαλλιών. Ο συνδυασμός των αμινοξέων και των ενεργών φυτικών συστατικών (εκχύλισμα ginkgo και φλοιού viburnum), ευνοεί τις ενδοκυτταρικές ανταλλαγές στο επίπεδο του τριχοφόρου βολβού και την παραγωγή της κερατίνης, βασικό συστατικό της τρίχας. Οι προκυα-νιδόλες (OPC) του σταφυλιού προστατεύουν τον τριχοφόρο βολβό από τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Πλούσιο σε βιταμίνες Β και πρωτεΐνες μεταξιού, το PHYTOCYANE δίνει στα μαλλιά πυκνότητα και λάμψη χωρίς να τα βαραίνει ή να τα λαδώνει. Ένα παράγωγο τυροσίνης, πρόδρομος της μελανίνης, καθυστερεί την εμφάνιση των άσπρων τριχών. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τον όγκο, την αντοχή και την αρχική λάμψη τους.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ: 85%*
κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
*Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο σε 77 γυναίκες.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: μαλλιά με μεγαλύτερο όγκο στο 94%* των υποκειμένων.
Λαμπερότερα μαλλιά στο 100%* των υποκειμένων.
*Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο σε 31 γυναίκες.

 


Χρησιμοποιείται ως επιθετική αγωγή σε περίπτωση σποραδικής και προσωρινής αλωπεκίασης ή μέσα στο χρόνο για τις αμίμητες καλλυντικές του ιδιότητες.
Επιθετική αγωγή: 1 αμπούλα 3 φορές την εβδομάδα για 4 εβδομάδες.
Για συντήρηση: 1 αμπούλα την εβδομάδα για 2 με 3 μήνες.

To PHYTOCYANE χρησιμοποιείται σε καθαρά, νωπά ή στεγνά μαλλιά. Σπάστε την αμπούλα και τοποθετήστε την άκρη του απλικατέρ - Απλώστε το περιεχόμενο της αμπούλας τούφα τούφα επάνω στο τριχωτό της κεφαλής -Κάντε ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δακτύλων για να διευκολύνετε την απορρόφηση του προϊόντος - ΜΗΝ ΞΕΒΓΑΖΕΤΕ - Χτενίστε τα μαλλιά σας.

12 αμπούλες x 7,5ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης